ponedjeljak, 21. veljače 2011.

Zotac je Fusion-based Zbox AD03 Blu-ray HTPC dobiva pregledani, nasmijala se na

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/02/21/zotacs-fusion-based-zbox-ad03-blu-ray-htpc-gets-reviewed-smile/:
Iako AMD-Zacate E-350 APU je uspio pronaći svoj put u broju prijenosnih računala, to nije točno jednostavno pronaći desktop na temelju Fusion upravo sada. Srećom, Zotac je bio champing na malo da se jedan od prvih, a Zbox AD03 / AD03 Plus upravo je pogodila test klupu preko na Hot Hardware. Sve u svemu, rezultati su prilično predvidljivo, s Fusion APU trčanje krugova oko prije Atom-temeljen inačici . Naravno, "krugova" je relativan pojam, i dok ga nije vlastoručno redefinirati PC sektor SFF, je pružio stvarna alternativa Intel je stabilan u underwhelming nettop čips. Preko odbora, Zacate E-350 je uspio zadržati svoje, sa jedini pravi problem je "mlak Flash video ubrzanje." Mi smo rekli da su ažurirane upravljačke programe Očekuje se da će lijek koji, međutim, tako da je stvarno malo na Gripe je iz brojeva stajališta. Kao i za vrijednost prijedlog? AD03 Plus (melodije se na 529,99 dolara) izgleda kao gore nositi sa svojim golišavih 2GB RAM-a (relativno spor) 250GB HDD, dok barebones AD03 (u kojoj se navode za 439,99 dolara) mogao bi biti pretvoren u prilično ekipa s 4GB memorije i brzi SSD. Glavu na dolje na izvor link da biste dobili vaše štreber, ali samo ako ste zainteresirani za grebanje da DIY svrbež koji je bio toliko dosadan u posljednje vrijeme.

Zotac je Fusion-based Zbox AD03 Blu-ray HTPC dobiva pregledani, nasmijala se na prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 21 veljača 2011 17:31:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Hot Hardware | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar