ponedjeljak, 21. veljače 2011.

Sprint cvrkut čini 24. veljače pokrenuti zvuk poput Windows 7 Telefon - je HTC 7 Pro spreman?

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/02/21/sprint-tweet-makes-february-24th-launch-sound-like-windows-phone/:
Najavljen krajem prošle godine, Sprint verzija HTC 7 Pro je bio zaglavi u gospodarstvu uzorak (zajedno s Verizon's Trophy ), a čeka za Microsoft završiti svoj prvi veliki nadogradnje softvera za Windows 7 Telefon , koji uključuje funkciju kopiranja i lijepljenja, zajedno s - pogodili ste - CDMA podršku. Steve Ballmer je pozdravni govor na MWC prošlog tjedna prikovan dolje, rekao je update za lansiranje u prvom dijelu ožujka, što znači da ne bi trebalo biti puno drukčije drži do Sprint i Verizon od uzimajući svoj prvi WP7 uređaje iz vrata. Praćenje cvrkut na raniji teaser Objavljeno na Sprint službene Twitter račun kaže da je uređaj se najavljuje 24. veljače "će imati čvorište za igre, glazbu, slike i video", što zvuči strašno puno kao što je Windows 7 Telefon u čvorištima nam - i nismo svjesni, ali ništa 7 Pro u Sprint je Microsoft s okusom cjevovoda, tako da je počinje osjećati kao brava. Tko je kupujete?

Sprint cvrkut čini 24. veljače pokrenuti zvuk poput Windows 7 Telefon - je HTC 7 Pro spreman? prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 21 veljača 2011 16:45:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor @ Sprint (cvrkut) | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar