ponedjeljak, 21. veljače 2011.

Podjela: Appleov novi pretplatu politike 'smacks pohlepe'

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/02/21/readability-apples-new-subscription-policy-smacks-of-greed/:
Appleov novi pretplata politika već je privukao dosta kritika - da ne spominjemo oko FTC i DOJ - ali to ne čine pismo izdaje Podjela danas bilo manje istaknuti. Kao što svibanj biti svjesni, čitljivost tehnologija se koristi Reader značajka nedavno dodan u Safari , a tvrtka također nudi pretplatu-based servis vlastitu koji vam omogućuje da platiti za praktičnost čitanje članaka koji su ogoljen do ništa, ali tekst - nešto što si u mogućnosti da biste dobili daleko sa, jer oni plaćaju 70 posto tog pretplate natrag izdavača. Nije iznenađujuće, čitljivost je nedavno odlučila proširiti s IOS app, a to je mjesto gdje stvari dobio kockast. Apple je odbacio aplikaciju na temelju koje se oslanja na posebnom pretplatu - onaj gdje Apple ne dobije 30 posto smanjiti.

U post na svom blogu, tvrtka tvrdi da je 30 posto "drastično podriva ključnih premisa kako Podjela djela", te da, iskreno rečeno, Apple je nova pretplata politike u cjelini "smacks pohlepe." Očito, koji ostavlja Podjela u nešto svezati u ovom trenutku, kao i priroda poslovanja ne daju zanošenje da pristanu na Appleov uvjetima, ali ona ima prijedlog. Ona kaže da rado ću dostaviti Podjela app za IOS s in-app kupnje ako Apple suglasan da plati 70 posto od 30 posto naknada prikuplja piscima i izdavačima, kao što to radi. Hit up izvor link ispod za tvrtke kompletan pismo.

Podjela: Appleov novi pretplatu politike 'smacks pohlepe' prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 21 veljača 2011 15:32:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Čitljivost | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar