ponedjeljak, 21. veljače 2011.

Ford Focus Electric potvrdio da ne podržava brzo punjenje, EV fragmentacija looms velike

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/02/21/ford-focus-electric-confirmed-to-not-support-fast-charging-ev-f/:
Misao da je rascjepkanost bila je rezervirana za mobilni OS carstvo? Razmislite ponovo. Uz prvi (i drugi), valovi električnih vozila vođenje van na ulice, očito je problem postaje još očitiji. Grad Chicago je popravljajući instalirati 73-brzo punjenje EV postaja do kraja godine, ali dvije najčešće pogon one neće biti u mogućnosti uzeti prednost. Chevy Volt je i Fordov Focus Electric će podržati sporije Level 2 punjenja, ostavljajući one bržima za Nissan Leaf i Mitsubishi i MiEV vlasnici uživati. Kao da to nije bilo dovoljno glavobolje-inducing, pobio drugih automobila navodno planira se "znak na novi standard za brzo punjenje koji će biti u skladu s Chicago infrastrukture", a ako mislite da Windy City je samo u ovom nered, vi ste u krivu. Već smo čuli od sličnih problema u nacije Kapitol , i Jack Pokrzywa, voditelj globalnih standarda vozila tlo za SAE International, još uvijek ne čini uvjeren da auto proizvođači su doista spremni i voljni da se posvete jedan brzo punjenje standardnih . HD DVD vs Blu-ray je bila jedna stvar, ali tisuće vozila punjači zbijenosti do naših gradova nakon što postanu zastario u godinu dana? To je tako ne zelene.

Ford Focus Electric potvrdio da ne podržava brzo punjenje, EV fragmentacija tkalački veliki prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 21 veljača 2011 16:22:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Edmunds | izvor Chicago Tribune | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar