ponedjeljak, 21. veljače 2011.

Samsung Super Plus AMOLED zaslona dijeliti od maligned PenTile piksela konfiguracije

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/02/21/samsungs-super-amoled-plus-displays-dispense-of-maligned-pentil/:
Kao svjež i vitalno kao AMOLED i Super AMOLED smartphone prikazuje, oni silaze s proizvodne linije s prilično velikim dizajn kompromis: većina komponenti na tržištu upravo sada iskoristiti malo vizualnog trikovima zove PenTile čime zelene podpiksela se pojavljuju s većom frekvencija od crvene i plave. U međuvremenu, tradicionalni zasloni (CRT, LCD, plazma, ime ti ga) obično koristi jedna crvena, jedna zelena, jedna plava i subpixel po pikselu, a krajnji rezultat je da AMOLEDs imaju tendenciju da se malo zrnatijom u odnosu na dane rezoluciji. OLED-info ističe da je Sammy je novo Super AMOLED Plus prikazuje čini se da su riješeni PenTile problem, umjesto da koriste nešto što se zove Real-pruga - efektivno znači pošten-to-dobrotu RGB piksela, što objašnjava tvrtke povrat na CES-u 50 posto pogurati u subpixel računati. Zanimljivo, Real-pruga zahtijeva više prostora po pikselu, koji bi mogao biti razlog zašto Galaxy S II i uliti 4G su 4,3 i 4,5 inča, odnosno, prilično zdravo pješačiti od 4-inčni znak da bih smjestio na s prošlogodišnjim originalni Galaxy S modeli. "Naravno, ništa od toga stavlja nas u neposrednoj blizini 7 ili 10 inča bismo trebate napraviti tableta rad - ali znamo da oni koji su već na cranking .

Samsung Super Plus AMOLED zaslona dijeliti od maligned PenTile piksela konfiguracije prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 21 veljača 2011 15:54:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor OLED-info | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar