ponedjeljak, 24. listopada 2011.

Znanstvenici graditi logika vrata iz crijeva bakterija, onda nadajmo se oprati ruke

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/24/scientists-build-logic-gates-out-of-gut-bacteria-then-hopefully/:
Ikada razmišljali o nadogradnji računala za uzgoj više jezgri ? Ili sadnje nekoliko GBS dodatnih skladišta u dvorištu? Nas ni, dok smo čuli da su znanstvenici na Imperial College u Londonu uspio u izgradnji "neke od temeljnih komponenti digitalnih uređaja" iz genetski modificiranih E. coli. Vidjeli smo ove klice iskorištavaju na sličan način i prije, ali Imperial istraživači tvrde oni prvi napraviti bakterijski logička vrata koja se mogu postaviti zajedno da se formira više složenih vrata i potencijalno cijeli biološki procesora. Osim naših čudno nadogradnju fantazije, poput procesora bi mogao jednog dana biti ugrađuju u život tijela - kako bi uklonili stanice raka, čiste arterije i dostaviti lijekove točno gdje je to potrebno. Toliko za Activia.

Znanstvenici graditi logika vrata iz crijeva bakterija, onda nadajmo se oprati ruke prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 24 listopad 2011 01:42:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink PhysOrg | izvor Imperial College London | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar