ponedjeljak, 24. listopada 2011.

Netflix proširiti u Velikoj Britaniji, Irskoj "početkom 2012", izgleda da izazove Lovefilm

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/24/netflix-to-expand-to-uk-ireland-in-early-2012-looks-to-chall/:
Pa to izgleda kao Netflix je rumored Velikoj Britaniji lansiranje je bilo puno više nego samo glasina. Danas, tvrtka je objavila da je doista će se proširiti u Velikoj Britaniji i Irskoj "početkom 2012", obećavajući da nude neograničen streaming na osobnim računalima, mobilnim uređajima i tablets na "niske mjesečne pretplate cijene." Tvrtka nije rekao što je to cijena će biti, niti je ponuditi bilo kakve detalje o raspoloživim sadržaja ili podržani uređaji, iako više detalja bit će objavljen bliže lansiranja. Mi smo također očekuje da će čuti više od Netflix tijekom Q3 zarada konferencijski poziv kasnije danas, kad smo trebali saznati o utjecaju njegove nedavne poskupljenje i Qwikster obrta. Hoće li ili ne na prepad u Velikoj Britaniji može popustiti Lovefilm je držanje na domaćem tržištu, međutim, ostaje da se vidi. Cijeli PR nakon prekida.

Nastaviti čitanje Netflix za proširenje u Velikoj Britaniji, Irskoj "početkom 2012", izgleda da izazove Lovefilm

Netflix proširiti u Velikoj Britaniji, Irskoj "početkom 2012", izgleda da izazovu Lovefilm prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 24 listopad 2011 03:42:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar