ponedjeljak, 24. listopada 2011.

Inhabitat tjedan u Green: kvantna levitacije, zombi-Powered Vertikalna farma i Macquariums

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/23/inhabitats-week-in-green-quantum-levitation-zombie-powered-ve/:
Alternativni prijevoz odminirane off u budućnosti ovaj tjedan kao DeLorean je otkrio planove za pokretanje svih električnih vozila u 2013 i Richard Branson je najavio službeno otvaranje Virgin Galactic Gateway svemirska luka . Istraživači su također razvili sljedeći-gen kvantne lebdenje tehnologije koja bi mogla dovesti do plutajući vozila, a mi uočio balon cloud koncept da soars kroz nebo. Također donio vam ekskluzivni intervju s Revenge of the Electric Car redatelj Chris Paine , a mi zajednički procurila brošura s naočale na Toyotin novi Prius C .

Obnovljivi izvori energije također raketirali prema održivom sutra što su Japan tim TOKAI osvojio je prvo mjesto u svijetu Solar Challenge i Apple podnio niz patenata za sljedeće generacije solarne tehnologije . U međuvremenu Facebook je najavio planove za pokretanje novog app energetske učinkovitosti u 2012, a pokrenuli smo natjecanje u kojem možete osvojiti jednu od 25 600 dolara kuće energetske preglede . Također smo showcased zapanjujući niz satelitske fotografije na svijetu vodova, a budući da je noć vještica na putu, donijeli smo vam zombi-Powered Vertical Farma dizajniran kako bi svojim stanovnicima siguran od živih mrtvaca.

Govoreći o Halloween, ovaj tjedan smo zajednički upute za izradu okvira DIY kostim kartona robota , a mi smo pokrenuli naš 2011 Green Posvetiti Trošak Rječkanje za djecu . Također donio vam nekoliko zbivanja područja eko tekstila - materijal koji popravlja svoje rips i suze i japanska tvrtka koja reciklira stare grudnjake na snagu stvara gorivo . Konačno, predstavio nekoliko gladak kretanja u vodenom tehnologijom: ulje gliser koji čisti izlijevanje četiri puta brže, umjetni mišić koji bi mogao jedan dan pokrenuti nanobots kroz tijelo, a quirky skup " Macquariums 'od Apple iMac.

Nema komentara:

Objavi komentar