ponedjeljak, 24. listopada 2011.

WIREDoo tražilice dobiva čovjek radi pečat odobrenja (video)

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/23/wiredoo-search-engine-gets-running-man-stamp-of-approval-video/:
MC Hammer je već dokazao da trebate samo jedan hit rekord. No, možete dobiti tako sa samo jednim tražilice ? Ne, ako vjerujete svojim pitch summitu Web 2.0 ovoga tjedna, koji je promicao "duboko traži" tehnologiju nazvanu WIREDoo. Rapper-odobreni alat naglašava odnosa, a ne riječi, što daje vrlo različite rezultate na Google. Unesite 90210, na primjer, i umjesto stranica linkova o TV emisiji , pred-beta WIREDoo otvara stvari o susjedstvu - školama, domovima, stopa kriminala i ostalih navodno korisne informacije. Naći ćete puno prezentaciju nakon prekida, ali ne očekujemo nikakve nostalgije plesne pokrete - Hammer je ozbiljno o tome, baš kao što je bio o tim revolucionarnim tablets .

Nastaviti čitanje WIREDoo tražilice dobiva čovjek radi pečat odobrenja (video)

WIREDoo tražilice dobiva čovjek radi pečat odobrenja (video) prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 23 listopad 2011 23:59:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink CNET | izvor Informacije Tjedan | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar