nedjelja, 28. kolovoza 2011.

Eyeborg redatelj požari gore oku-cam dokumentirati sječivo protetici (video)

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/08/28/eyeborg-filmmaker-fires-up-eye-cam-to-document-cutting-edge-pros/:
Eyeborg
Krajem 2008 redatelj Rob Spence , uhvaćen našu pozornost kada je objavio svoj ​​plan za pekmez video kamera u lubanju zamijeniti oko je izgubio u nesretnim slučajem. Umjesto spajanja fotoaparata na njegov mozak, Spence tražio postati takozvani "lifecaster", snimanje hrane vanjski uređaj. Njegovi bioničko oko je gore i trčanje, a on je čak u partnerstvo s malim tvrtka zove Square Enix stvoriti dokumentarni film o state-of-the-art protetike i kibernetika. Kratki film, ugrađen nakon prekida, bila je naručio kako bi proslavili pokretanje Deus Ex: Ljudska revolucije. No, to nije samo neki više-dugo reklami za igru, to je ozbiljna istraživanja sječivo nogu, ruku, očiju i zamjena tehnologije. Check it out u nastavku, ali je upozorio - ima nekoliko slika koje ne bi mogli sjediti i sa slabijim želudaca.

Nastaviti čitanje Eyeborg redatelj požara do oku-cam dokumentirati sječivo protetici (video)

Eyeborg redatelj požari gore oku-cam dokumentirati sječivo protetici (video) prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 28. kolovoz 2011 16:38:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Eyeborg projekta | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar