ponedjeljak, 7. veljače 2011.

Pyxis "radni okoliš" hitove. NET, ne ostavlja ugrađen čip unturned (video)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/07/pyxis-operating-environment-hits-net-leaves-no-embedded-chip/:
Pyxis "radni okoliš" hitove. NET Micro Framework, neće napustiti bilo koju ugrađen čip neprevrnut (video)
Gotovo točno prije godinu dana dobili smo malo demo Pyxis ljubaznošću Thomas Holtquist. To je u osnovi mikro-OS, donoseći jednostavno pokretanje programa i ostalih funkcija vrlo ograničen hardvera Arduino . Ona nije imala ništa na Windows 3.1, nije važno XP, ali svakako je u interakciji s DIY hardvera puno lakše. Sada Pyxis 2 je ovdje, takozvane "radni okoliš" je prenesen. NET Micro Framework. . NET MF je u osnovi verzija Microsoft 's. NET platformu, ali ogoljen i optimiziran za ugrađene sklopove i slično, i čini Pyxis 2 app razvoj i izvršenje na toj platformi mnogo lakše. To je sve pokazao na video ispod, i svi izvorni kod je spremna i čeka da se zadovolje potrebe vašeg razvojnog okruženja.

Nastaviti čitanje Pyxis "radni okoliš" hitove. NET, ne ostavlja ugrađen čip unturned (video)

Pyxis "radni okoliš" hitove. NET, ne ostavlja ugrađen čip unturned (video) prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 7 veljača 2011 09:54:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Skewworks | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar