ponedjeljak, 7. veljače 2011.

TI OMAP najavljuje 5: dva visokih performansi i dva low-power jezgre, naprave sljedeće godine

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/07/ti-announces-omap-5-two-high-performance-and-two-low-power-core/:
Mi još uvijek čekamo prvi OMAP 4 uređaja na hit na tržištu, ali TI je planiranje unaprijed - put naprijed - sa svojim najava danas OMAP 5 platforma da stvarno slatkiš stvari u velikom brzinom. Značajka naslov će biti uključivanje dvije Cortex-A15 jezgre, svaka na trčanje do 2GHz, Cortex-A15 je najbrži arhitektura ARM najavio je do sada, s performansama približno 50 posto bolji od Cortex-A9 na isti takt. Što je više, tu su još dvije Cortex-M4 procesora zajedno za vožnju, spreman da preuzmu manje intenzivne poslove u znatno manju potrošnju energije uređaja poboljšati brzinu. Platforma podržava do četiri kamere koje djeluju na isto vrijeme, nude 3D reprodukciju, snimanje i 2D poboljšano uzorkovanje na 1080p rezoluciju, te kontrolirati do 8 GB RAM-a. Čips početi uzorkovanje na uređaj proizvođača u drugoj polovici ove godine sa malo uređaja očekuje se u drugoj polovici 2012. Slijedite pauze za punu press release.

Nastaviti čitanje TI OMAP najavljuje 5: dva visokih performansi i dva low-power jezgre, naprave sljedeće godine

TI OMAP najavljuje 5: dva visokih performansi i dva low-power jezgre, naprave sljedeće godine prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 7. veljača 2011 00:24:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor TI | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar