četvrtak, 20. listopada 2011.

Google Lisnica ide na Garden State, NJ Transit vozači dobili 'slavine i platiti' privilegije

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/20/google-wallet-goes-to-the-garden-state-nj-transit-riders-get-t/:
Pogodnostima Google Nexus S koristi za leži isključivo u neokićen OS. Sada, vlasnici svojih pretposljednji Android borac oko da biste dobili neke dodatne kilometraža iz svojih Gingerbread-bearing Prijave, ljubaznošću da nedovoljno iskorištenih NFC čip. Nedavno probudio Near Field Communication značajka je već stavljena na javni zadatak Google novčanik i sudjeluju trgovci, a sada će dodati NJ Transit na svoj ​​popis beskontaktna plaćanja partnera. Odaberite lokacije diljem Vrt države transportne mreže, uključujući i Penn Station i Newark Airport se AirTrain, omogućit će vlasnici Trk Nexus S 4G slavina za platiti za karte na prozorima i vending machines. Nažalost, mobilni sustav plaćanja neće zamijeniti Vašu potrebu za stvarne fizičke karte ili mjesečni pokaz samo još, i zahtijeva od vas opt-u sa bilo Citi Mastercard ili Visa . Ipak, to je definitivno blagodat za žuri putnike koji će više morati žonglirati svoje torbe, bagels, kava i telefone u nastojanju da kupi ulaznicu i čine ga raditi na vrijeme. Još nije omogućena putem NFC? Tap-to-izbrisati-sprej tans, ali to dolazi u Galaxy Nexus , zar ne?

Nastaviti čitanje Google Lisnica ide na Garden State, NJ Transit vozači dobili 'slavine i platiti' privilegije

Google Lisnica ide na Garden State, NJ Transit vozači dobili 'slavine i platiti' privilegije prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 20 listopad 2011 00:21:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink TechCrunch | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar