četvrtak, 20. listopada 2011.

U dubinama AT & T-neka-nas-buy-T-Mobile kampanja astroturf

Zanimljivi vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/MEd2dbeAg0s/into-the-depths-of-atts-let-us-buy-t-mobile-astroturf-campaign.ars:

AT & T je legendarni za pranje svoje javne politike preferencije kroz manjine i socijalnih usluga skupine koje podupire financijski, kako bi se proizvoditi očito groundswell potpore. Smo pisano o tome dovoljno vremena ne biti iznenađeni praksi više, ali Centar za javno Integritet je samo zaključio in-dubina istraživanja u praksi to je dobro vrijedi pogledati. U cilju podrške svojim predloženim T-Mobile otkupa, AT & T je iskopao duboko u svoje spisak navijača, ide tako daleko da se lokalne skupine kao što su Shreveport-Bossier spašavanja pisati pisma potpore savezne vlade.

Naravno, samo o svaki neprofitni kontaktirati CPI članak je bio šokiran, zaprepašten! u bilo kakav prijedlog da AT & T ih je pritisak ... iako nitko nije demantirao da traži da pišu pisma. Nekoliko citata su priča. Posebna Snovi Farma u St. Clair Township, Michigan, dobio samo oko 2.000 dolara iz AT & T u posljednjih nekoliko godina, ali je otišao naprijed i napisao pismo tražeći FCC T-Mobile kupnju biti odobren. "Očito je da bismo željeli podržati tvrtkama veliki ili mali, ako oni nas podržavaju", rekao je predsjednik grupe, Larry Collette, na CPI. "Sve je dvosmjerna ulica."

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


Nema komentara:

Objavi komentar