četvrtak, 20. listopada 2011.

Zend gradi pick-vaš partner PHP oblak platforme

Zanimljivi vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/mHVcObk-uiw/zend-builds-a-pick-your-partner-php-cloud-platform.ars:

Zend Technologies su oblozi off novi oblak usluga za razvoj i implementaciju softver razvijen u PHP web server-side skriptni jezik utorak na konferenciji ZendCon u Santa Clari, CA. Nazvan phpcloud.com , usluge razvojnim inženjerima omogućuje brzo izgradnju aplikacija na temelju broja frameworks, a zatim ih uvesti u proizvodnju.

Dok jezici poput Ruby svibanj imati postati popularni dijete od kasno, PHP je i dalje vodeća web tehnologiji u smislu sirove broj implementacije, s više od 20 milijuna domena pomoću modula Apache PHP sama. Broj PHP-temeljen platforma-kao-a-davatelji usluga su već vani, uključujući i PHP Magla , Red Hat je OpenShift , i orkestar (nedavno preuzeo Ruby-on-šina PaaS usluga Engine Yard ). No, za razliku od nekih "Platforma-as-a-Service" igra, Zend-a omogućava programerima da odaberete infrastrukturu usluga za implementaciju, javni ili privatni oblak, ili in-house Zend Server sustava.

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


Nema komentara:

Objavi komentar