ponedjeljak, 17. listopada 2011.

Motorola Atrix 2 samo nekoliko klikova udaljen od kupnju AT & T za $ 100

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/16/motorola-atrix-2-just-a-few-clicks-away-from-your-purchase-at-at/:
Najnoviji high-end Android telefon na AT & T postavu definitivno izgleda kao sto dolara ili eura, a srećom ga neće vas koštati više denar - naprotiv, to će biti manje denar prije nego poreze i pristojbe uključeni u lom . Govorimo o Motorola Atrix 2, najavio je i prikazano od prošlog tjedna na CTIA poduzeća i aplikacije . Ako ste zabrinuti da bi dobili novi telefon i jedan od njih ukrasni iDevices ne radi za vas, ovaj 4,3-inčni QHD slušalicu s dual-core CPU 1GHz, 21Mbps HSPA +, 8MP kamera sa 1080p HD video snimanje i prednja cam, Android 2.3 i puni gigabajt RAM-a će biti zapanjujući opciju srednjetonca cijenu. Predviđa lijepa budućnost zajedno s Atrix 2 upravo sada? Check it out (i naplata) na link ispod.

Motorola Atrix 2 samo nekoliko klikova udaljen od kupnju AT & T za $ 100 prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 16 listopad 2011 21:53:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor AT & T | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar