ponedjeljak, 17. listopada 2011.

GE je nova tvornica će istisnuti jedan solarni panel svakih deset sekundi

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/17/ges-new-factory-will-push-out-one-solar-panel-every-ten-seconds/:
General Electric šalje svoje vojnike u Colorado osvojiti tankog filma solarni panel poslovanja. 38. Država će igrati doma novog objekta koji iskorištava supermodel tanki panel know-how PrimeStar Solar, koji GE scooped se vratiti u 2008. U tradicionalnim solarni paneli, pijesak je rafiniran u silicij ingota, narezane vafla koje su tada smješteni u kadru. Tankog filma proces eliminira ovaj, sandwiching slojeva poluvodiča između staklene - štedi vrijeme, novac i, najvažnije, energija. Tvornica će se otvoriti prije roka u 2012, a navodno u stanju proizvoditi nove ploče svakih deset sekundi. Možete naučiti sve to i još više u priopćenju koje smo dobili za vas nakon odmora.

Nastaviti čitanje GE nova tvornica će istisnuti jedan solarni panel svakih deset sekundi

GE je nova tvornica će istisnuti jedan solarni panel svakih deset sekundi prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 17 listopad 2011 15:55:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink BusinessWire | izvor GE Energy | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar