ponedjeljak, 17. listopada 2011.

Chipworks baca iPhone 4S pod infracrvenog mikroskopa, pronalazi Sony-sourced senzora slike

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/16/chipworks-throws-an-iphone-4s-under-its-infrared-microscope-fin/:
Pogledajte pozorno. Možete li to mjesto? To je zapravo siva ponor infracrvena sliku Chipworks otkriva iPhone 4S "Sony-branded, 8 megapiksela CMOS senzor. Izgleda kao Howard Stringer nije bluffing u Walt Mossberg je još u travnju, nakon što su svi. U to vrijeme, on je izvijestio da je Apple je uobičajeno senzor dobavljača, OmniVision je doživljava zakašnjenja u proizvodnji, što je izazvalo spekulacije da Sony bi na kraju uzurpirati tu poziciju. Dok iPhone 4S da Chipworks gledao u čini se da potvrditi, to je istaknuo da Apple nema naviku « dvostruki izvor "komponenti (sa svojim kontaktima govoreći to ne bi trebalo biti drugačije), tako da Sony ne može biti jedini dobavljač ovaj put oko. Što god slučaju, nema poricce da je iPhone 4S ima neke zvjezdane metak . Naći ćete više informacija - uključujući i X-zrake 4S - na izvoru link ispod.

Nastaviti čitanje Chipworks baca iPhone 4S pod infracrvenog mikroskopa, pronalazi Sony-sourced senzora slike

Chipworks baca iPhone 4S pod infracrvenog mikroskopa, pronalazi Sony-sourced senzora prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 16 listopad 2011 17:34:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink iFixit | izvor Chipworks | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar