petak, 22. travnja 2011.

Carnegie Mellon's GigaPan Vremeplov donosi time-lapse na panorama

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/22/carnegie-mellons-gigapan-time-machine-brings-time-lapse-to-panora/:
Već smo vidjeli GigaPan tehnologija koristi za mnogo impresivne panorame , ali neki istraživači sa Sveučilišta Carnegie Mellon sada su otišli još jedan korak dalje sa svojim takozvanim "GigaPan Time Machine" projekt. Zahvaljujući čaroliji HTML5 i nekih vremena (ali automatizirano) fotografije, sada možete "istovremeno istraživati ​​prostor i vrijeme" pravo u vašem web preglednik - koji je, zumiranje i oko velikog formata panorama koja se događa na biti time-lapse video. Ako se ne osjećate kao sami istraživati, možete skočiti ravno za neke naglaske - poput poput izgradnje Hulk kipa na CMU karneval na slici gore. HT-up izvor link ispod da ga isprobati - samo provjerite da li ste u bilo Chrome i Safari, kao i oni samo kompatibilne preglednicima u ovom trenutku.

Nastaviti čitanje Carnegie Mellon's GigaPan Vremeplov donosi time-lapse na panorama

Carnegie Mellon's GigaPan Vremeplov donosi time-lapse na panorama prvobitno pojavio na Engadget o Thu, travanj 22, 2011 16:25:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor GigaPan Time Machine | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar