petak, 22. travnja 2011.

Ekskluzivno: Bijeli iPhone 4 zemljišta na Vodafone UK

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/22/exclusive-white-iphone-4-lands-at-vodafone-uk/:
Pa, bi li se gusak na to? To je, prijatelji, je Appleov dugo očekivani , jedva zaboravljeni bijeli iPhone 4 , i tako daleko kao što možemo reći, to je zapravo pravi posao. Vidjeli smo trgovaca stvaranje prostora za neuhvatljivim slušalici tijekom posljednjih nekoliko mjeseci, a ranije danas smo čuli da je Vodafone UK's inventar sustava su prikazivati ​​bijeli iPhone 4 kao kupac u. Sada, mi smo osigurani nekoliko slika od 16GB model iz odvojena izvora koji naizgled je napravio svoj put u ruke jedan sretan kupca (čitaj: čovjek) više u Velikoj Britaniji.

Kako se priča ide, prodavač ga rang gore kao crni iPhone kako bi se olakšao posao, i nedugo nakon prodaje siđe, Voda poslao obavijest da zaustavi prodaju tih dragulja "do sljedećeg tjedna." Samo tako da znate, MC60 4 B / broj modela prikazana ovdje je posebno zanimljivo u odnosu na vlastite in-house Velikoj Britaniji iPhone 4, potonji, koji je također 16GB izdanje, sport broj modela MC60 3 B / . Mi sumnjate da se ne ide predaleko u raskoraku sugerirajući da "3" i "4" su tu da predstavljaju nijanse varijacije, a ako želite da se protežu teoriji jedan korak dalje, MC60 5 B / predstavlja 32GB crni iPhone 4. Drugim riječima, nemojte biti šokirani kada bijeli 32 gigger role kao MC60 6 B / A. Dakle, je li to prvi znak da legitimne bijeli iPhone 4 je već dana daleko od odlaska na prodaju? Mi smo jedva stručnjaci meteorologije, ali sigurno osjećao kao proljeće u Londontown danas.

PS - 9-5 Mac sugerira da će biti slijetanja na 27. travanj , barem u Nizozemskoj.


[Hvala, Anonymii]

Ekskluzivno: Bijeli iPhone 4 zemljišta na Vodafone UK prvobitno pojavio na Engadget o Thu, travanj 22, 2011 15:29:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | & nbs

Nema komentara:

Objavi komentar