srijeda, 26. listopada 2011.

Istraživanje drugi svijet računalstva super-zelena sjedište

Zanimljivi vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/TuDCikAfKVo/exploring-other-world-computings-super-green-headquarters.ars:

Woodstock, Illinois je vjerojatno najpoznatiji po glavnoj ulozi u filmu 1988 Groundhog Day . malih burg, oko sat vremena sjeverozapadno od Chicaga, stajala za male Pennsylvania gradu Punxsutawney tijekom filma. Sud trg je bio korišten da puca poznati sastanak između Bill Murray lik, Phil Connors i prodavač osiguranja Ned Ryerson, gdje Connors korake off pločniku u "doozy" od blata lokva.

Woodstock se događa da se kući jedan od najzelenijih zgrada u cijeloj zemlji. To zgrada je trenutni Sjedište tvrtke za Mac nadogradnju i pribor odluka drugim svjetskim računarstva . Ars nedavno imao priliku uzeti obilazak objekta i uvid u neke od njegovih impresivnih zelene "crte". Također smo razgovarali s CEO Larry O'Connor o tome kako voziti izgraditi takav ekološki prijateljske zgrada je isti pogon koji gura mu da izgradi OWC MAC-friendly poslovanja na prvom mjestu, doslovno golim rukama.

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


Nema komentara:

Objavi komentar