srijeda, 26. listopada 2011.

Amazon naglaskom na 'životni vijek' zapaliti prihoda, anticipirajući prodajni rekord uređaj za Q4

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/25/amazon-focusing-on-lifetime-kindle-revenue-anticipating-recor/:
Današnji Amazon zarade odlučno su bili podijeljeni - tvrtka otkrila i 44-postotno povećanje neto prodaje i 73-posto manje u neto dobit. Dakle, zašto je razlika? To može barem djelomično biti s obzirom na mnogo raspravljalo prijedlog da tvrtka zapravo gubi novac za svaki zapaliti prodaje - trend koji, ako je istina, je vjerojatno samo je složen po oslobađanje uber-jeftini ad-podržana verzija od uređaja. Tvrtka se obratio tvari u dijelu, upućuje na to da je usmjerena na "životne vrijednosti [od zapaliti], a ne samo ekonomije uređaja i pribora." Ukupna ekonomska slika zapaliti uključuje samog uređaja, dodatne opreme, preuzeti sadržaj i ad-prihoda.

Stvari očito su u potrazi za tvrtke, kao i, s Amazon predvidjajuchi "rekord četvrtinu u odnosu na uređaju prodaje" za Q4. Pozitivnost je odraz, u dijelu, veća od predviđenih zapaliti pred-narudžbe. Kaže direktor Jeff Bezos, "U tri tjedna od lansiranja narudžbe za elektroničke tinte Kindles su dvostruko prethodne objave. I na temelju onoga što smo vidjeli sa palite ognja pre-naloga, mi smo povećanje kapaciteta i izgradnju milijuna više nego što smo bih već u planu. "

Amazon naglaskom na 'životni vijek' zapaliti prihoda, anticipirajući prodajni rekord uređaj za 4. tromjesečje prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 25 listopad 2011 17:45:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar