srijeda, 26. listopada 2011.

H2O Bežični ne donosi-ugovor širokopojasne bežične s međunarodnog roaminga za Best Buy, cijene ga u zaborav

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/25/h2o-wireless-brings-no-contract-wireless-broadband-with-internat/:
I to, ljudi, zato Engadget će biti prvi u redu kada Zauzeti Međunarodni roaming konvenciji dobiva u tijeku. Istina je, nije H2O Bežični grešku da je njegov najnoviji mobilni širokopojasni pristup lansiranje je cijena na način da bi samo apeliram na one koji troše svoje slobodno vrijeme novac ispis - to je samo način (iskrivio) industrija djela. Izvan branje gore najam MiFi ili izdavanje lokalne SIM karticu iz dobro imenovan međunarodne zračne luke, mogućnosti za Facebooking, Google mapiranje i VoIPing dok u inozemstvu ograničene. U svakom slučaju, spomenuta tvrtka će se udružiti sa Best Buy kako bi omogućile bez ugovora mobilnog širokopojasnog pristupa plan koji uključuje globalnog roaminga u 100 zemalja. Diljem svijeta Bežični Internet on-the-go paket uključuje USB uređaja i H2O Broadband SIM karticu za 99,99 dolara, no trebat će vam 30 dolara međunarodnog roaminga podatkovnu karticu kako bi dobili - čekati za to - deset megabajta međunarodnih podataka. Za velike spenders, $ 50 kartica je također na raspolaganju za pružanje 1GB domaće podataka. U slučaju da nismo bude kristalno jasno već, to je sasvim previše za premalo, još uvijek bih preporučiti lokalne SIM prilikom dolaska, odnosno Xcom MiFi ako ćete biti odlaska iz SAD-a A. Puno objava Nakon pauze, treba da osjećaju potrebu za istraživanje dalje.

Nastaviti čitanje H2O Bežični ne donosi-ugovor širokopojasne bežične s međunarodnog roaminga za Best Buy, cijene ga u zaborav

H2O Bežični ne donosi-ugovor širokopojasne bežične s međunarodnog roaminga za Best Buy, cijene ga u zaborav prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 25 listopad 2011 21:40:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar