subota, 11. lipnja 2011.

Vuzix Star 1200 slušalice povećava svoju stvarnost, a ne svoj bankovni račun

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/11/vuzix-star-1200-headset-augments-your-reality-not-your-bank-acc/:
Budite iskreni, da ste bili na čekanju za pristupačne prošireni stvarnosti slušalice otkad Schwarzenegger pogodio Robotski vid Terminator 2. I dok je 5.000 dolara i dalje izgleda kao puno za potrošače platiti za naočale koje vam vidjeti stvari koje je zapravo ne postoji, to je sigurno jeftinije nego vrsta vojno-razred opcija trenutno na raspolaganju. Vuzix's Star 1200 značajka senzore pokreta i kamere koje prate stvarnost kako bi ga povećati putem 3D računalni generirani grafike. Slušalica je dostupna za unaprijed naručiti sada i da će se početi isporučivati ​​u kolovozu, tako da napokon mogu dobiti na dolje lov i uništavanje svih ljudi koji ismijavati vas za nošenje smiješno izgleda naočale.

[Hvala, Matej ]

Vuzix Star 1200 slušalice povećava svoju stvarnost, a ne vaš bankovni račun prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 11 lipanj 2011 00:03:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Vuzix | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar