subota, 11. lipnja 2011.

Prijenosni elektronički uređaji mogu / ne može učiniti vaš avion pada s neba

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/11/portable-electronic-devices-may-may-not-make-your-plane-fall-o/:
Mi smo svi bez sumnje rugali tijekom leta poziv isključiti sve prijenosni elektronički uređaji u nekom trenutku - ispitati kritički, mi smo svi vjerojatno je bezobrazan stjuardesa koja je učinio za nas podrugljiv. Uostalom, ideja da naš avion možda viska 30.000 metara, jer da smo trivijalan s našim iPhone izgleda malo glup, s obzirom na sve što znamo o prijenosnim elektronike. Novootkrivenih studija provedena od strane Međunarodne udruge zračnih prijevoznika, međutim, dovodi u pitanje neozbiljan prirode s kojom se većina nas odbaciti tih upozorenja. Između 2003 i 2009, pokazala je studija 75 incidenata u kojima elektroničke smetnje mogu utjecati komande leta, navigacijskih sustava, ili krenuli motor indikacijama. To je daleko od definitivne dokaz - to je više uzduž linije od anegdotičan dokaza iz člana posade, ali hej, što možemo učiniti naš avion pomoći zadržati letenje je vjerojatno dobra stvar, zar ne?

Prijenosni elektronički uređaji mogu / ne može učiniti vaš avion pada iz neba prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 11 lipanj 2011 11:03:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink All Things D | izvor ABC News | Pošalji ovu | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar