subota, 11. lipnja 2011.

iPhone vožnje Atlantis u svemir, gdje nitko ne može čuti njegov krik zvuk zvona

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/11/iphone-rides-atlantis-into-space-where-no-one-can-hear-its-ring/:
Smartfone su idući u prostor, a za sada - dobro, tehnički prostor u blizini u većini slučajeva - ali u izrazito DIY načine, uključujući i "shuttle" napravljen od stiropora piva hladnjaka . No, stvarni Space Shuttle Atlantis trebao bi završiti konačni putovanje s par prostora-ready iPhone-a 4 na brodu. Nakon što je pristajanje s Međunarodne svemirske stanice, astronauti koriste telefone, a da ne postanu četvorinu gradonačelnik prostora, čini se, već pokrenuti app zvan SpaceLab za IOS. Designed by Houston Odyssey Istraživanja u svemiru, app sadrži niz navigacijske alate koji će testirati iPhone kamera i žiroskopa, uz self-monitoring eksperimenta koji će otkriti efekte zračenja na uređajima. Lansiranje Space Shuttle uvjetno je zakazano za 8. srpnja, ali u međuvremenu čak i zemlja-vezan astro-nots (Aww) može pokupiti app za $ 1 slijedeći izvor vezu.

iPhone vožnje Atlantis u svemir, gdje nitko ne može čuti njegov krik zvuk zvona prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 11 lipanj 2011 07:33:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink VentureBeat | izvor Odyssey Istraživanja u svemiru | Pošalji ovu | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar