subota, 11. lipnja 2011.

Samsung Galaxy tab 10,1 Limited Edition dobiva android 3,1 update, da je puno hladnije

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/10/samsung-galaxy-tab-10-1-limited-edition-gets-android-3-1-update/:
Ništa kao malo ažuriranje softvera da biste dobili vikend počeo pravo ... zar ne? Samo nekoliko dana nakon što je Samsung isporučen prvi potrošačke jedinice njezine Galaxy tab 10,1 (možete naći naše pregledati ovdje ), android 3,1 ažuriranje prvi udario Motorole Xoom sada ukrašavaju Limited Edition modela koji su ruku na Google I / O 2011. Mi smo potvrdili ovdje na Engadget HQ koji ažuriranje zaista gube, s Amerikancima trebaju jednostavno registrirati Samsung (odaberite "UK", na popisu opcija, to je cool) i nastavite na Software Update u okviru Postavke okna. Ako ste primijenili ažuriranja, javite nam kako stvari je otišao u komentarima ispod, ako ste pokrenuli u bilo kakvih problema, oni daju više pokrivenost linkove izgled. Bilo kako bilo: sretan!

[Hvala svima koji su poslali to u]

Samsung Galaxy tab 10,1 Limited Edition dobiva android 3,1 update, da se puno hladnije prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 10 lipanj 2011 17:26:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar