subota, 25. prosinca 2010.

Reva tekst-za-punjenje električnih automobila role do zastoja u SAD

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/25/revas-text-to-recharge-electric-car-rolls-to-a-standstill-the-u/:
Zapamtite električni automobil s genijalnim kuka za rezerve baterijom koja se može pristupiti samo u slučaju nužde po texting ili pozivom automobila proizvođača? Pa, čini se da projekt ima malo problema uzimajući off terenu u SAD-u, iako šokantno nema nikakve veze s tim admiralski brod značajku. Kako se priča ide, laktaš Bannon Automotive je potpisao ugovor s automobila proizvođača, Indija-based Reva Electric Car Company, koji je dao ekskluzivnu licencu za proizvodnju i prodaju automobila u SAD-u, ali Bannon sada je navodeći da Reva slomio njegov ugovor i kaže da je bio s lijeve strane nema drugog izbora nego poduzeti pravne akcije. Loše koncipiran značajka stranu, udjele u parnici su prilično visoke, kao Bannon Automotive zapravo je osnovana s jedinom namjerom dovođenja Reva električni automobil u SAD-u, te se nadao da će donijeti čak 250 radnih mjesta u Onondaga županiji, New York.

Reva tekst-za-punjenje električnih automobila role do zastoja u SAD prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 25 pro 2010 00:15:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Syracuse.com | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar