subota, 25. prosinca 2010.

T-Mobile 4G Mobile Hotspot pokazuje se u FCC ljubaznošću ZTE

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/24/t-mobile-4g-mobile-hotspot-shows-up-in-fcc-courtesy-of-zte/:
Sjeti se one glasine ranije ovog tjedna da je T-Mobile je napokon uzimajući spremni za pokretanje mobilne hotspot ili dva? Vidjevši kako je Verizon, AT & T i Sprint sve su to učinili, to svakako ima smisla - pogotovo s ovim nov 21Mbps HSPA + mreže T-Mobile je dobio događa - i siguran dosta, mi smo sad dobili konkretne dokaze o jedinici u FCC baze podataka. MF61 iz kineski proizvođač ZTE prilično je jasno označen kao "T-Mobile 4G Mobile Hotspot" iznutra ... pa da, tu je tvoj pušenje pištolj. Povjerljivost nas sprečava da vide korisnički priručnik ili fotografiju stvar, ali od ono malo što možemo vidjeti, izgleda da ćemo završiti sa zaobljenim jedinica nije za razliku od varijante Novatel MiFi na AT & T i broj europskih prijevoznika . Stvarno, međutim, ne smeta, kako to izgleda - tako dugo dok se uklapa u džep i eksplozija veoma brzi prijenos podataka s pregršt WiFi priključenih uređaja od naših izbora, to je sve što nam treba.

T-Mobile 4G Mobile Hotspot pokazuje se u FCC ljubaznošću ZTE prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 24 pro 2010 18:31:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor FCC | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar