subota, 25. prosinca 2010.

Toyota izgleda postavljen na lansirati dva nova modela Prius u Detroitu, jedan je misterija

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/25/toyota-looks-set-to-launch-two-new-prius-models-in-detroit-one/:
Toyota izgleda postavljen na lansirati dva nova modela Prius u Detroitu, jedan je misterija
To je siguran-vatra se kladiti da Toyota će predstaviti svoj uspravni Prius MPV na North American International Auto Show u nekoliko tjedana, prilično prostran i praktičan više verzija hibridni da stvarno je započeo sve. I, naravno, plug-in modela smo testirali u listopadu bit će sigurno ljuljanje poda. Sada smo čuli da još od još neobjavljenih Prius će se na zaslonu, jednostavno naziva "Prius koncept vozila." Koncept automobila, naravno, u rasponu od svjetovnog do lud, a znajući Toyota mi smo guessing to jedan će spada u drugu skupinu. Isto mi smo u nadi za gume-shredding, slalam-jelo, RWD hibridni Prius model Supra. Mi ćemo biti tamo u Detroitu kada je predstaviti se događa, a mi ćemo biti sigurni da donese neke tkiva obrisati suze razočaranja.

Nastaviti čitanje Toyota izgleda postavljen na lansirati dva nova modela Prius u Detroitu, jedan je misterija

Toyota izgleda postavljen na lansirati dva nova modela Prius u Detroitu, jedan je misterija prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 25 pro 2010 08:07:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Autoblog Green | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar