subota, 25. prosinca 2010.

Toshiba outsourcing proizvodnje poluvodiča rival Samsung

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/25/toshiba-outsourcing-semiconductor-production-to-rival-samsung/:
'Tis sezoni za proizvodnju bavi? Naravno što se čini. Samo nekoliko sati nakon Sony najavio svoje namjere da kupi nazad Cell čip izrada objekata iz Toshibe, to izgleda kao da je Tosh o sklopiti još jedan ugovor. U ovom slučaju, to će biti outsourcing neprofitabilne proizvodnje poluvodiča rival Samsung, koji će biti odgovoran za churning mozak iza broja mobitela, televizora i digitalnih kućanskih aparata. Brojni izvori objasnio da je Toshiba je zainteresirana za realigning fokus na cvjetanje memory chip poslovanja, a osim toga, njegov nadajući se da će izbjeći skupe nadogradnje objekta koji će biti potrebno da ostanu konkurentni iu poslovnom sustavu LSI.

Drugim riječima, tvrtka je dodging troškove ulaganja i stavljanje većeg naglaska na sektor koji je već isplativo (NAND flash proizvodnje, za one znatiželjne), a nakon Oita biljka je predala off, to će se koristiti kako bi slike senzora u digitalnih fotoaparata. Nagasaki biljka, kako smo čuli ranije, će biti predati Sony. Toshiba dionice su poslani na sjever nakon ulagači pozdravili vijest, ali, naravno, to ostaje da se vidi kakav utjecaj potrošača će to imati. U svakom slučaju, svakako se nadam Toshiba nikada ne radi u bilo kakvih problema s Sammy - to nije kao njegova vrha može biti ganut, bez obzira na prekršaj .

Toshiba outsourcing proizvodnje poluvodiča rival Samsung prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 25 pro 2010 14:40:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink EE Times | izvor Japan Times , AFP | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar