nedjelja, 12. prosinca 2010.

Verizon: LTE modem handoff ima dvije minute kašnjenja, popraviti (i Mac kompatibilnost) na putu

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/11/verizon-lte-modem-handoff-has-two-minute-delay-fix-and-mac-co/:
Iako smo pronašli Verizon's nove LTE mreže ugodno brzo u ranim testiranja, postoji nekoliko grube rubove na tech - Verizon's USB modema imaju poteškoća predaje off spojeni korisnici iz EVDO mreže na LTE jednom , i naravno, oni ne još uvijek rade na Mac. Međutim, Verizon's budući da je priznao da se oba ova pitanja i obećao da lijek Twain. "Hand-off može potrajati i do par minuta, ali to se očekivalo i popraviti je u radovima", rekao je ranije danas Computerworld. "Mac još nije podržan, a mi smo radili na upravljačke programe za Mac OS tjednima, i očekivati da će ažurirati relativno brzo", dodao je predstavnik. Sada ćemo vidjeti tvrtka donijeti neki način divlji, divlji zapad zovemo 4G tržištu.

Verizon: LTE modem handoff ima dvije minute kašnjenja, popraviti (i Mac kompatibilnost) na putu prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 11 pro 2010 23:59:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Computerworld | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar