nedjelja, 12. prosinca 2010.

NASA-in Space Shuttle pokretanja videa su spektakularno nevjerojatno, nevjerojatno spektakularan

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/12/nasas-space-shuttle-launch-videos-are-spectacularly-incredible/:
Jeste li znali da je potrebno skoro sedam i pol milijuna funti potisak da se Space Shuttle off terenu i na Final Frontier? NASA odlučuje za generiranje da vlast paljenjem kroz 1.000 galona tekućine goriva i 20.000 funti kruto gorivo svaki drugi, koji kao što ste mogli naslutiti, čini za neke uhićenja slike. Srećom, postoji mnogo praktičnih razloga zašto NASA bi htio filma lansira svoj (u slow motion!), A danas smo dobili svjedočiti neke koji ulijeva strahopoštovanje snimke, prepun svilenkast VoiceOver objašnjavajući žarišne duljine od kamera koristi i drugim fotografskim sitnice. To je definiciju epske video, zabilježivši u na više od 45 minuta, ali ako niste dobili sve to vrijeme, samo to nas kao i preskočiti oko - vaš mozak će biti splattered na zid iza vas ili način.

Nastaviti čitanje NASA-in Space Shuttle pokretanja videa su spektakularno nevjerojatno, nevjerojatno spektakularan

NASA-in Space Shuttle pokretanja videa su spektakularno nevjerojatno, nevjerojatno spektakularan prvobitno pojavio na Engadget na ned, 12 pro 2010 07:31:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Slashdot | izvor interbartolo (YouTube) | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar