nedjelja, 12. prosinca 2010.

Toshibin novi naočale bez 3D prikaz nagiba slike (i kutova gledanja) svoj način (video)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/12/toshibas-new-glasses-free-3d-display-tilts-images-and-viewing/:
Autostereoscopic (čitaj: bez naočala) 3DTVs zvuk kao i sve bijes, ali je uska zona iz koje možete udobno mogu vidjeti svoje slike imaju ih sumnjive prijedlog. To nije zaustavljanje Toshiba Mobile Display, međutim, koja je nedavno došao gore sa roman ideja za self-podešavanje zaslona. By držati šest osi Akcelerometar u ovom 12,1-inčni škriljevac, tvrtka može nagnuti tableta je kut gledanja kao tableta sama po sebi je nagnuta, ostavljajući gledatelja učinkovito pogledati oko 3D objekata na ekranu, pomoću softverskih algoritama umjesto fancy objektiv-i- kamera skupštine da Microsoft je bio prototipova . Toshiba brojkama to ćete napraviti senzaciju s e-tailers - jer tko ne želi igrati s potencijalnim kupnju u 3D prostor? - Ali uglavnom je riječ gore tech kao način da se proširiti ograničenu 3D kutova gledanja ove vrste zaslona. No, dovoljno blebetati: uvjerite se nakon pauze.

Nastaviti čitanje Toshibin novi naočale bez 3D prikaz nagiba slike (i kutova gledanja) svoj način (video)

Toshibin novi naočale bez 3D prikaz nagiba slike (i kutova gledanja) svoj put (video) prvobitno pojavio na Engadget na ned, 12. prosinac 2010 16:37:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor DigInfo TV | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar