nedjelja, 30. listopada 2011.

Lenovo nadolazeće LePhone S2 vidi Android kao i Windows Phone, izgleda zbunjeno

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/30/lenovos-upcoming-lephone-s2-seen-running-android-as-well-as-win/:
Nismo posve sigurni što se događa ovdje: vidite, Lenovo je cozying do Android za smartphone i tablets sve ovo vrijeme, tako da smo bili malo iznenađeni kada je jedan od svojih proizvoda menadžera objavio neke fotografije od Windows Phone pogon slušalice (čak i Engadget čini izgled ). Što je još zanimljivije, ovaj tajanstveni telefonski izgleda identičan nadolazeće Lenovo LePhone S2, koji ima jako prilagođene Android 2.3.4, 1GHz Snapdragon Qualcomm MSM8255 čip, 480 x 800 zaslon, osam-megapikselna kamera (s 720p snimanje) i manji plus lakši Tijelo od svojih prethodnika . PCPOP je učinio kratak pregled S2 Android, ako ste znatiželjni.

No, veći priča ovdje je da ako Lenovo doista razvija Mango Windows Phone uređaja za kinesko tržište (i sjetite se da Lenovo je još na tržištu svoje pametne telefone izvan Kine), onda je to S2 varijanta bi mogao biti prvi takve vrste koji se blagoslov od kineske vlasti. Trenutno Windows Phone je široka Facebook i Twitter integracije, oba od kojih su nažalost zabranjen od strane Velike Firewall, i dodatno, pa čak Tržnica Windows Phone je pao kao žrtva sustava iz nepoznatih razloga u kolovozu . Naravno, Windows Phone je Kina penetracija može biti samo pitanje vremena bilo, ali to će biti zanimljivo vidjeti što kompromise Microsoft će imati je napravio da bi vlasti sretan - Nokia će zasigurno trebati to zadržati dobru formu u Kini.

S druge strane, s obzirom na zajednički hardver kompatibilnost između dva mobilna OSE-ova, tu je i dobra prilika da to čudno uređaj je samo djelo neka znatiželjna inženjeri Lenova - znate, baš kao android-powered Nokia prototip uočenih u lipnja. Ako je to doista istina onda neka naš mjehurića praska.

Nema komentara:

Objavi komentar