nedjelja, 30. listopada 2011.

myPlex čini streaming multimedijskih jednostavan, daje vam jedan red u pravilu ih sve

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/29/myplex-makes-streaming-your-media-simple-gives-you-one-queue-to/:
myPlex
Plex je jedna od više popularnih rješenja za problem kako da biste dobili sve to (pravno skinuti, naravno) mediji sjedi na vašem kućnom računalu na različite uređaje za potrošnju. No, poput mnogih od svojih konkurenata, uzimajući cijeli stvar postaviti nije uvijek najlakši zadatak. Tvrtka Novi myPlex platforma ima za cilj riješiti ovaj zagonetka, i dodaje nekoliko dobrodošlicu mogućnosti na tom putu. Sada, postavljate poslužitelj ili klijent je kao jednostavan kao prijavom na Vaš korisnički račun Plex - bez obzira koliko bilo dio medija koji struji jednadžba ste svibanj imati. Kao dodatni bonus, vaš korisnički račun je sada dom red koji je zajednički svim uređajima. Zaustavljen gledanje način film polovina putem na Vašem mijenjati doma? Možete pokupiti tamo gdje ste stali na vašem Roku . Možete čak dodati web isječke iz izvora kao što su YouTube u popis. Check out izvorni link za još nekoliko detalja.

myPlex čini streaming multimedijskih jednostavan, daje vam jedan red da ih vlast sve prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 29 listopad 2011 21:07:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Plex | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar