subota, 22. listopada 2011.

Stražnji prozor LED hack misli loše vozača manire, nema nikakve veze s Hitchcocka (video)

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/22/rear-window-led-hack-minds-bad-drivers-manners-has-nothing-to/:
Tipično, Road Rage odgovore u rasponu od flip ptica na neki blagi autoceste povucite utrke. Za poduzetni haker po imenu Gagandeep Singh je, međutim, onih koji su na cesti hijinks ustupile su više rječit, ali LED-lit rješenje. Zamišljen kao sredstvo informiranja lutajući vozača njihovog transporta ludosti, Singh je rigged do 40 x 16 LED matricom i zalijepljena na njegov automobil na stražnje staklo. Korištenje AT89C51 mikro kontroler, hard-kodirane poruke i animacije su tada hraniti 2cm x 2cm mrežu, puno na žalost zamjera vozača nakon zatvoriti iza. Na kraju, ovaj koristan hack'll spajanje s mobilnim telefonom preko Bluetootha, isporuku ažuriranja u stvarnom vremenu (i uvrede?) Na zaslonu. Do tada, samo ćete morati učiniti zbog s Singh je korak-po-korak DIY na izvoru. Skoči prošlosti pauzu za pomicanje pogled na ovaj korektivne vožnje tech.

Nastaviti čitanje stražnjeg prozora LED hack misli loše vozača manire, nema nikakve veze s Hitchcocka (video)

Stražnji prozor LED hack misli loše vozača manire, nema nikakve veze s Hitchcocka (video) prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 22 listopad 2011 07:01:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Hack Day | izvor Gagandeep Singh | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar