subota, 22. listopada 2011.

Blizzard DotA predstavio i nove Panda usmjerene WoW ekspanzije

Zanimljivi vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/YFpza67eMyY/blizzard-unveils-dota-and-new-panda-focused-wow-expansion.ars:

Blizzard je dvije velike najave vezane uz svoje World of Warcraft franšize i nova igra na otvorenju ceremonija BlizzCon petak. Prvi put obrane od Starih-stil igre koji jamama dvije ekipe od junaka jedan protiv drugoga uništiti jedni drugima "strukture na suprotnim stranama karte. Drugi je bio WOW ekspanzija usredotočujući se na ... panda medvjeda?

DotA igra, prikladno nazvan Blizzard DotA, radi sličan popularne igre Lige legende u kojoj igrači kontrole "junaka" koji rade u timovima uz manje automatizirane borci boriti kroz druge momčadi snaga i uništiti njihove kule. Igra će značajka nekoliko popularnih likova iz Mećava ostalim koncesije.

Nakon trailer za StarCraft II: Srce Swarm koji zadirkivali neke nove i neimenovanih jedinice, Chris Metzen, Blizzard Entertainment je VP kreativni razvoj, predstavila četvrti ekspanzija u WoW svemiru, pod nazivom World of Warcraft: Magle i Pandaria. Ekspanzija će dodati novi kontinent u igru ​​pod nazivom Pandaria, naseljeno igrati utrka pod nazivom Pandaren koji vrijednost "ravnotežu, ljepotu, sklad i nadu", kaže Metzen. Metzen je malo priča koja će se održati tamo, ali koso sugerirao fokus će biti na Horde-Savez sukob starih i da se mogu pretvoriti miran Pandaria u ratom razorenoj krajolika. Dok smjer zvukove iz lijevog polja, Metzen kaže razvojni tim je s obzirom na, uključujući i utrku klase u prvi ekspanzija, The Burning Crusade.

Uz kontinenta koja izgleda, za većinu namjere i svrhe, kao što je Kung Fu Panda tie-u (iako film je došao dugo nakon Pandaren utrke u Warcraft II), održat će se igrati nova klasa, Monk, razina kapa će biti povećan na 90, a igrači će dobiti pristup novim ljubimcem bori sustava. Ako sve to nije dovoljno mamljenje da bi igrati (ili da se vrate u) WoW, Blizzard Entertainment je također nudi novi paket pod nazivom posao WOW Godišnje Pass: kupci koji obvezuju plaćati za punih 12 mjeseci WOW će dobiti besplatno kopiju Diablo III i pristup izmaglici Pandaria beta. Kao Srce Swarm i Diablo III, Magle i Pandaria nema predstojećem postaviti datum izlaska.

Pročitajte komentare na ovaj post


Nema komentara:

Objavi komentar