srijeda, 22. lipnja 2011.

Leica M9-P izgleda kao da košta bogatstvo, ne razočarati

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/21/leica-m9-p-looks-like-it-costs-a-fortune-doesnt-disappoint/:

Leica je novi M9-P digitalne daljinomjer slavine blagajni na 7.995 dolara - isto cijenu izvorni M9 zapovjedio kada je objavljen u 2009 - ali ne ostati u poslu izrade skupi kamere za gotovo jednog stoljeća bez radiš nešto pravo . Nova verzija dodaje gotovo neraskidivu safir kristal pokrivaju na LCD, u produkciji koristi dijamantni alati za rezanje, i anti-reflektirajuća obloga. Tijelo uključuje tijelo ebonit umjetne kože završiti, za sigurnije držanje, ali znatiželjno nedostaje poznate crvene Leica logotip i M9 natpisom na prednjoj strani, u skladu s fotoaparata elegantni "minimalistički stil." Osim toga, P uključuje isto full-frame 18 megapiksela senzor predstavljena na M9 , "gotovo tihi" okidač, te je kompatibilan sa Leica je cijeli niz astronomski skupo M leće. M9-P će biti dostupan u crnoj ili Chrome za 7.995 dolara početkom sljedećeg mjeseca, ili 15.990 dolara za dva - jer mi znamo da ste planira kupiti oboje.

Nastaviti čitanje Leica M9-P izgleda kao da košta bogatstvo, ne razočarati

Leica M9-P izgleda kao da košta bogatstvo, ne razočarava prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 21. lipnja 2011 19:04:00 EST. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink DPReview | izvor Leica | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar