srijeda, 11. svibnja 2011.

Uvodnik: Android @ Home je najbolja najgora stvar koja bi mogla dogoditi kućne automatizacije

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/11/editorial-android-home-is-the-best-worst-thing-that-could-happe/:
Kao stanovnik Engadget kućne automatizacije glupan , Google android @ Home najava pogodio moje malo low-powered RF svijeta jučer. Vidjevši marke kao što su Google se iza kuće automatizacije stvari sam sanjala o otkako Nokia umočen nožni prst u mlakoj Z-Wave vode natrag u 2008. Nažalost, Nokia odustala od svog Home Control Center ambicije nedugo nakon toga, ostavljajući industrija u rukama potrošača, kao što su powerhouses Zensys, Sigma Designs, ExpressControls, AMX Corp, upravljanje 4, Echelon, i Jung. Čuo za njih? Ne, ne nisi, i to je moje mjesto.

Home automatizacija je dugo patio od nedostatka potrošača-centric pristup. Potrošačka elektronika tvrtke gotovo su univerzalno navratiti na novu mantra korisničko iskustvo. Većina tvrtki napokon budi iz sna, svojim dubokim osamdesetih godina da shvatite da jedan proizvod više ne može dominirati industrije na svoje - u dobi od walkman je više. Za uspjeh, proizvod mora obuhvatiti velik softver, velika usluga, hardvera koji samo radi, i zvjezdanih podršku kada ne. Ukratko, korisničko iskustvo je ono što postavlja proizvod razlikuje. Home automators još uvijek nisu svjesni toga, ali Google je najava mogao prisiliti pitanje.

Nastaviti čitanje Uvodnik: Android @ Home je najbolja najgora stvar koja bi mogla dogoditi kućne automatizacije

Uvodnik: Android @ Home je najbolja najgora stvar koja bi se moglo dogoditi da je kućna automatizacija prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 11 svibanj 2011 08:51:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar