srijeda, 11. svibnja 2011.

Shizofreni računalo može nam pomoći da shvatimo slično zadesile ljudi

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/11/schizophrenic-computer-may-help-us-understand-similarly-afflicte/:
Iako smo uglavnom radije našim računalima biti savršena, logično, i psihički stane, a ponekad ima više mogu naučiti iz shizofreničar jedan. University of Texas eksperimenta je osuđen računalo s demencijom praecox, saddling silicij duše sa simptomima koji se normalno samo pogađaju ljude. Do reći stroja neuronske mreže za liječenje sve što je naučio kao izuzetno važna, tim se nada da će pomoći klinička istraživanja u razumijevanju shizofrenije mozak - nakon Popularna teorija koja sugerira zadesile bolesnici gube sposobnost zaboraviti ili ignorirati neozbiljna informacije, nanoseći im da čine nelogične veze i paranoidni skokovima u razumu. Naravno, stroj je izgubio, i počeo divlje predenje, delusional priče, na kraju tvrdeći odgovornost za teroristički napad. Yikes. Mi se ne hastening robot apokalipsa ako mi programiranje strojeva za poludjeti namjerno, zar ne?

Shizofreni računalo može nam pomoći da shvatimo slično potlačeni ljudi prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 11 svibanj 2011 09:31:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Forbes | izvor University of Texas | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar