srijeda, 11. svibnja 2011.

Microsoft's Rock i tračnica zaslon osjetljiv na dodir omogućuje vam masaža svoje fotografije sa obje ruke

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/11/microsofts-rock-and-rails-touchscreen-lets-you-massage-your-pho/:
Ako ste ikada dobili umorna od poking daleko na vaš smartphone ekran kao zvonce na vratima, niste jedini. Budućnost ljudi više na Microsoft Research su radili daleko na novu touchscreen sustav dizajniran podići na više prirodne, cijelo pokrete ruku, učinkovito omogućuje korisnicima da se oslobodimo prst-na temelju paradigme koja upravlja većina taktilni uređaja. Razvijen u suradnji s inženjerima na Microsoft Surface, tvrtke Rock i tračnica sučelje može otkriti tri osnovna gestama ruku: balled pesnica, koji drži stavke na zaslonu, produžena ruka koja može poravnavanje objekata (vidi stanica označen kao "d", na desno) i zakrivljena šapa, oko kojih korisnici mogu stožer slike (vidi stanica b). Ova taksonomija otvara nove načine na koji korisnici mogu usjeva, re-size ili općenito poigrati sa svojim elemente korisničkog sučelja, iako ostaje nejasno da li će se prikazivati ​​curiti dolje za potrošača na razini bilo koje vrijeme uskoro. Za sada, čini se da djeluju isključivo na površine , ali više detalja trebalo površine kada sustav razvijen puštanje rad na projektu, kasnije ove godine. Hit izvor linkove da vidite video stvar u akciju.

Microsoft's Rock i tračnica zaslon osjetljiv na dodir omogućuje vam masaža svoje fotografije sa obje ruke prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 11 svibanj 2011 00:58:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink CrunchGear | izvor Microsoft Research (1) , (2) | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar