petak, 14. listopada 2011.

Okvir vožnja iCloud je coattails, nudi 50GB slobodnog oblak za pohranu iOS korisnika

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/13/box-rides-on-iclouds-coattails-offers-50gb-of-free-cloud-stora/:
Ne, oči vas ne zavede - Box nudi 50GBs slobodnog prostora za pohranu unutar svojih oblaka za iOS korisnike - baš kao što je to učinio za TouchPad vlasnicima vratiti u lipnju. Svatko tko preuzima najnoviju verziju Box je app za iPad i iPhone će dobiti svoje masivne puno za pohranu podataka nakon registracije osobni račun (postojeći računi mogu uključiti u zabavu kao i). Da bi bolje iskoristiti taj dodatni prostor, okvir će se bumping učitati kapacitet od 25 MB do 100 MB po datoteci i pečenje u svirati podršku. Pogledajte, Box očito skitching na iCloud je rep, ali to svakako izgleda kao lud dobar posao s obzirom da je prostor je vaš "zauvijek". Promocija će trajati 50 dana, službeno početkom u 00:00 14. listopada - iako smo već vidjeli ažurirati na naš kraj. Cijeli detalje u izvor link.

Okvir vožnja iCloud je coattails, nudi 50GB slobodnog oblak za pohranu iOS korisnicima prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 13 listopad 2011 22:34:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Box | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar