četvrtak, 16. lipnja 2011.

Kalifornija zaustavlja automatski telefonski imenik isporuke nakon pritiska iz Verizon

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/16/california-stops-automatic-phone-book-delivery-following-pressur/:
Mi smo dugo poznati papir knjige u padu , ali sada vidimo prvi smrt zvoniti za najbogatiji od svih njih. Kaliforniji komunalne Komisija je donio odluku da to više neće isporučiti doorstops stambene telefonski imenici, osim ako ljudi posebno pitati za to - potez koji se očekuje kako bi se spriječilo 1.870 tona materijala od ulaska države otpada stream. Kalifornijski, kao i svi drugi, mogu pretraživati ​​White Pages online, ali još uvijek ćete biti u mogućnosti zatražiti papiru ili CD-ROM-a, ako oni osjećaju staromodan. Za sada, međutim, država će i dalje brod vlade White Pages i žute stranice za popise lokalnih tvrtki (u post-Yelp svijetu, koji se čini zastario). Što je osobito fascinantno o svemu tome je da je pritisak da prestane automatske isporuke telefonski imenik dolazi iz ništa drugo nego Verizon, koji montiran slučaj još u listopadu, navodeći kao razlog velike ljudske i prirodne resurse zahtijeva da biste dobili ažurirani telefonski imenici u ljude ruke svake godine. Naravno, procjenjuje 1.870 tona otpada izbjegnuta je dio 660.000 tona BanthePhoneBook.org kaže ovih tomes stvaraju svake godine, ali ovdje je u nadi da će biti dovoljno da bi druge države uzeti na znanje.

Kalifornija zaustavlja automatski telefonski imenik isporuke nakon pritiska iz Verizon prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 16. lipnja 2011 15:55:00 EST. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Digg | izvor Reuters | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar