četvrtak, 16. lipnja 2011.

HP Oracle tuži nad Itanium podršku, Oracle održava Itanium je tost

Zanimljive vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/ycyuABm49XM/hp-sues-oracle-over-itanium-support-oracle-still-claims-that-itanium-is-toast.ars:

Nije sadržaj sa Oracle tuži preko najam njegov bivši izvršni direktor Mark Hurd, HP je sada tuži Oracle baze podataka preko tvrtke najava da će prekinuti podršku za Itanium.

Reuters izvješća da je HP podnio zahtjev u Kaliforniji sudu, tvrdeći da je Oracle u ožujku odluku da prestanu podržava Intelove Itanium arhitekture u budućim verzijama Oracle baza podataka softver je svrstava u kršenje ranije ugovor s HP-om za podršku arhitekture.

Oracle nije gubio vrijeme u leđa pečenja s press release , ponavljajući svoju raniju tvrdnju da Intel planira do kraja Itanium proizvodnje i da HP je u potpunosti svjestan te činjenice. Oracle tvrdi da je HP jednom pitao za formalni sporazum za dugoročne Itanium podršku, ali da je Oracle je odbio. HP, baza podataka za kavu navodi, sada je filing odijelo kao da je Oracle je pristao za podršku, koje Oracle tvrdi da nije.

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


Nema komentara:

Objavi komentar