utorak, 15. studenoga 2011.

NYPD Rastavljanje Zauzeti Wall Street logor

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/nVRlZAH94Sk/nypd-dismantling-occupy-wall-street-encampment:


Prvi put prihvatio podnositelja Red_Chaos1 bio prvi koji će napisati s vijestima da od oko 08:00 UTC, NYPD čini se da su počeli uklanjanjem tabor Zauzeti Wall Streetu. U 08:34 UTC gradonačelnika ured objavio cvrkut progla: "korisnici Zuccotti privremeno bi trebali napustiti i ukloniti šatore i cerada Prosvjednici mogu vratiti nakon park je uklonjena..". Oko 09:15 UTC prvi od nekoliko velikih dumpsters su pohranjena i policija počeli bacati šatore i druge krhotine u nju. Izvješća također pokazuju da Long Range Acoustic Device je na licu mjesta. Policija koriste helikoptere i fizičke prepreke kako bi se spriječilo vijesti, ali okupatori su streaming događanja (ako imate flash).

Pročitajte više ove priče na Slashdot.

2 komentara:

  1. vumooO filme, intitulado "Trashmaster", tem 88 minutos de duração e traz a história de um gari justiceiro que, além de recolher o lixo de Nova York, combate o crime. Segundo o site da Wired, Weschler levou dois anos para gravar, editar e produzir o vídeo.

    OdgovoriIzbriši