petak, 28. listopada 2011.

Boxee ažuriranja ipad app na verziju 1.2, dodaje globalne Spotify podršku

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/27/boxee-updates-ipad-app-to-version-1-2-adds-global-spotify-suppo/:
To je samo je bio par mjeseci od Boxee pokrenuo svoju mnogo očekuje ipad app , ali tvrtka je već došao s toliko potrebno ažurirati na inačicu 1.2. Uz nadogradnju, korisnici će moći kretati kroz sadržaj poslan na svoje Boxee Kutije pomoću daljinskog upravljača sučelje koje je sada nalazi u donjem desnom kutu aplikacije. ipad vlasnici također mogu pauzirati videa poslati svoje Box i pokupiti kasnije gdje su stali, koristeći Manager Boxee medija . I, kao što se očekuje, svirati sjednice sada mogu izvoditi u pozadini, dajući vam jedan manje stvar brinuti o, dok lazing na kauču. Na vezi bilješku, Spotify korisnici sada mogu koristiti Boxee za pristup njihovim računima s bilo kojeg mjesta u svijetu (prije, pristup je samo odobren u zemljama u kojima Spotify je dostupan). Da biste dobili svoj app do brzine, check out na link pokrivenost, u nastavku.

Boxee ažuriranja ipad app na verziju 1.2, dodaje globalne Spotify podršku prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 27 listopad 2011 17:31:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Boxee | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar