utorak, 18. listopada 2011.

Značajka: iPhone 4S: Siri-Očito gladak, brz smartphone

Zanimljivi vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/7MSQwswH9UA/iphone-4s-a-siri-ously-slick-speedy-smartphone.ars:

Novi iPhone 4S je ovdje, iako možda ne znam na prvi pogled. Kao prijelaz iz iPhone 3G za 3GS u 2009, promjena od iPhone 4 do 4S nije kozmetički jedan. Apple čini se da je stvaranje navike izmjenične između velikih kozmetičkih promjena i velike unutarnje promjene kada je riječ o iPhone hardver, i to je definitivno "unutarnje promjene" vrsta godine. No, to je ono što je unutra to broji, zar ne?

IPhone 4S je sada jedini uređaj koji dolazi s onim što Apple opisuje kao glas-aktiviran virtualni osobnog asistenta zove Siri. IPhone 4S sportski potpuno redizajnirano antenu da Apple tvrdi drastično će poboljšati kvalitetu signala i brzine prijenosa podataka preko iPhone 4. A iPhone 4S dolazi s novim A5 procesor uvedena u ipad 2 ranije ove godine, čime je performansi više od svog prethodnika. Čak i ugrađeni fotoaparat dobio neke lijepe spec. udaraca.

To su najvažniji nove elemente za iPhone 4S, i oni su ono što ćemo se usredotočiti na u ovom pregledu. Ako želite pročitati više o osnovnim iPhone 4 dizajn, možete pročitati naše in-dubina pregled od 2010 . A ako želite saznati sve o novim značajkama koje dolaze s 5-iOS koja radi na različitim Apple hardvera, imamo pregled za to, previše ! Ali sada, vrijeme je da se usredotočite na glavne nove značajke za iPhone 4S.

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


Nema komentara:

Objavi komentar