utorak, 18. listopada 2011.

Greylock, Andreessen Horowitz Natrag Oblak poslovnim rezultatima Analytics Pokretanje Tidemark

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/fBKZPfTlfps/:
Tidemark

Tidemark, nekad poznat kao Proferi , ima zatvoren 4 milijuna dolara krugu serija B iz postojećih investitora Greylock Partneri, Andreessen Horowitz i Dave Duffield, co-osnivač i co-CEO radnog dana i osnivač PeopleSoft, čime je ukupan iznos povećan na više od 11 dolara milijuna kuna. Tidemark nekad je debitirao prošle godine kao stealth pokretanja Proferi, ali je preimenovan danas pod novim imenom. Tvrtka je također izdati svoje poduzeće za upravljanje performansama (EPM) aplikacije izgrađen za oblak.

Osnovan od strane rumunjskih poduzetnik Christian Gheorghe, izvedbe Tidemark Enterprise Management platforma donosi u realnom vremenu, rizik-podešava se mjerila za upravljanje, strateško, financijsko, operativno planiranje i prognoziranje, modeliranje i profitabilnost aplikacija.

Bsically Tidemark prati i analizira podatke o poslovanju, uključujući i ključnih pokazatelja uspješnosti, ključni rizik pokazatelja i drugih podataka za poduzeća funkcije poslovnog planiranja. Softver se može proizvesti puno dobiti i gubitka izvješća proizvod, kupca, dobavljača i kanala razumjeti detaljne vozača troškova i poboljšanje margina.

Web aplikacija su ugrađeni sa sučeljem HTML5 korisnika te uključuje aplikacije komponente kao što su procesi, ciljevi, dimenzije, KPI, izračuni, rizicima i kontrole. Tidemark također ima integracije s brojem od oblaka i na-postaviti premise sustava za izvor strukturirane i nestrukturirane podatke, uključujući PDF, MS Office dokumente i blogove.



Nema komentara:

Objavi komentar