nedjelja, 21. studenoga 2010.

Sony Ericsson CEO sugerira veljače otkrivaju, možda PlayStation telefon?

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/21/sony-ericsson-ceo-suggests-february-reveal-perhaps-the-playstat/:
Uvjerljiv deniability čini se da je Sony strategiju kada je u pitanju PlayStation Phone , i to očito vrijedi i za Sony Ericsson, kao i - opet, bez zapravo potvrđuje postojanje android-based igre slušalica, njegov proizvođač je aludirati na snažno nadnesen otkriti. "Postoji puno dima, a ja vam kažem da mora biti negdje vatra", izvršni direktor Bert Nordberg rekao je Wall Street Journal, dodajući da su neka vrsta novog Sony Ericsson proizvod će biti predstavljen na Mobile World Congress ovaj Februrary. Iako je pojedinu stavku lako mogao biti 4,3-inčni Anzu škriljac umjesto klizač telefon PlayStation, glavni izvršni čini se, nije stidljiv daleko od video igara u niz dodatnih citati. "Nisam iskopao u tu povijest, ali u budućnosti bi moglo biti svjetlije," rekao je, upitan zašto tvrtka ne čine PlayStation Telefon godina, a kasnije sugerirao da igre mogu biti ulaznica za pomoć JI diversificirati svoje ponude . "Sony je naravno vrlo jak brand, i zašto ne bismo trebali koristiti to?" upitao Journal. Ne mogu se sjetiti jednog uvjerljiv razlog, gospodin Nordberg. Donesite na igre.

Sony Ericsson CEO sugerira veljače otkrivaju, možda PlayStation Phone? prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 21 studeni 2010 00:07:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Eurodroid | izvor Wall Street Journal | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar